BroWro Festung. Strona: 39

Dodano: 2009-10-27 22:10

A ja cos spac nie moge..czekam na relacje pana Croma z koncertu Clostera na ktorym mialam byc bvo mimo iz do fanow nie nalze bilet wygralalam ale dupa blada bo siedze pod Czewa :evil:

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

Dodano: 2009-10-27 22:28

Spokojna Twoja MInawi, cały czas pamiętam o Twojej wizycie więc nie bój żaby :) Przy okazji pokażemy Tobie jak Bro Wro Festung się bawi i nasza skromna ekipa nie ustępuje przed Poznańskimi imprezami :twisted:

Prowokacje prowokacjami, a ja jestem na "głodzie" i nie mam z kim, O! :evil:

"God made me a cannibal to fix problems like you."

Dodano: 2009-10-28 10:48

Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)

"..Przed nikim czoła nie chylę Odrzucam te chwile I wszystkie słowa, którymi Złamali, opętali Odrzucam boga, dogmaty, świętości, herezje Odrzucam pustą poezję "

BroWro Dodano: 2009-10-28 11:08

Czy taki dobry to sie jesio okaze :)
Nie mow hop poki nie przeskoczysz :)
Nie chwal dnia przed zachodem słonca :)
Nie dziel skory na niedzwiedziu :)

If i can`t be my own i feel better dead.

Dodano: 2009-10-28 11:12

Cos Ty taki poetycki z rana?

BroWro Dodano: 2009-10-28 11:17

Herbatka tak na mnie dziala :)

Dodano: 2009-10-28 11:18

Taaa z pradem chyba:)

:) Dodano: 2009-10-28 11:26

Zadnego alko :) Zwykła herbatka :)
Lalalalala :)

Dodano: 2009-10-28 11:28

Sumo kogo Ty chcesz oszukac heheh :D

:) Dodano: 2009-10-28 11:32

Nikigo :) Kroje pekinska na obiad a potem ide na reower musze na Bielany pojechac HRRRRR :) A wiesz co to oznacza dla pieszych

Dodano: 2009-10-28 11:34

Heheh wiem-Karmagedon
A ja czekam na pierogi z kapusta i grzybami:)

Dodano: 2009-10-28 12:20

bastet666 napisał(a):
Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)

Ano bieda, bieda. Żebyś wiedziała, hehe :roll:

Ja dziś szamię lazanię na obiad :) A do popicia drink: żubrówka z sokiem jabłkowym :) Bardzo rygorystycznie ograniczyłem palenie więc teraz postanowiłem inwestować w dobry alkohol :) Jakaś porządna butelka w domu musi cały czas być :cool:

Dodano: 2009-10-28 12:24

KostucH napisał(a):
[quote:9f2a317560="bastet666"]Hheheh nasz biedny Kostuch a tak wogole to dzien dobry wszytskim :)

Ano bieda, bieda. Żebyś wiedziała, hehe :roll:

Ja dziś szamię lazanię na obiad :) A do popicia drink: żubrówka z sokiem jabłkowym :) Bardzo rygorystycznie ograniczyłem palenie więc teraz postanowiłem inwestować w dobry alkohol :) Jakaś porządna butelka w domu musi cały czas być :cool:[/quote:9f2a317560]

Wez mnie nie denerwuj z tym drinkiem a propo biedy w jednym zakresie ..lacze sie w bolu bo jestem w takiej samej sytuacji :evil:

Dodano: 2009-10-28 12:38

bastet666 napisał(a):
Wez mnie nie denerwuj z tym drinkiem a propo biedy w jednym zakresie ..lacze sie w bolu bo jestem w takiej samej sytuacji :evil:

Paradoksalnie - miło słyszeć - że nie tylko ja mam tego typu problem :D Co dwie głowy to nie jedna :D Go go power rangers :!: :lol: :twisted:

Dodano: 2009-10-28 13:00

KostucH napisał(a):
[quote:58848171ab="bastet666"]Wez mnie nie denerwuj z tym drinkiem a propo biedy w jednym zakresie ..lacze sie w bolu bo jestem w takiej samej sytuacji :evil:

Paradoksalnie - miło słyszeć - że nie tylko ja mam tego typu problem :D Co dwie głowy to nie jedna :D Go go power rangers :!: :lol: :twisted:[/quote:58848171ab]

dzieki :evil: Mnie to nie smieszy :)

Dodano: 2009-10-28 13:02

bastet666 napisał(a):
dzieki :evil: Mnie to nie smieszy :)

...ale oczywistym jest także, że współczuje i nie życzę by coś podobnego kiedyś ponów się przytrafiło :)

BroWro Dodano: 2009-10-28 13:56

To napijcie sie herbatki :)

Dodano: 2009-10-28 15:46

I co taka cisza gdzie wszyscy wybyli:)?

Dodano: 2009-10-28 17:51

zimnoo zimno brrrr.... hebatki dajcie !!
a co do BroWro too... jedna osóbka już odpisała z Torunia ale niestety odmówiła ale czekam na drugą odpowiedz, oby coś wyszło z tego

Dodano: 2009-10-28 17:58 Zmieniono: 2009-10-28 18:08

Oooo powrocila ladyinblack bedziec ciekawie :)

Dodano: 2009-10-28 17:59

hehe miło słyszeć takie słowa

:) Dodano: 2009-10-28 17:59

Taaaa :)

Dodano: 2009-10-28 18:09

Mialam na mysli podtekst rozmow :) :twisted:

:) Dodano: 2009-10-28 18:12

Oczywiście :)

Dodano: 2009-10-28 18:13

Czy od wczorajszego dnia będę się Wam kojarzyła z niegrzecznymi rozmowami ? :D

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło